Golestan Cultural Association Golestan Kulturális Egyesület

Golestan Kulturális Egyesület

Az egyesület célja (részlet az Alapszabályból)

A Golestan Kulturális Egyesület küldetése a perzsa és a magyar kultúra ápolása, keresztkulturális misszió, melynek megvalósításához elsodleges eszköz a Golestan Együttes, melynek fellépéseinek, hazai és külföldi útjainak támogatása a fö cél.
Célunk továbbá olyan világzenei/népzenei rendezvények - koncertek, fesztiválok - megszervezése és lebonyolítása, melyek lehetöséget nyújtanak a Golestan Együttesen túl más hazai és külföldi fellépök számára, hogy megismertessék a hazai közönséggel népük kultúráját, hagyományaikat, zenei örökségüket.
Az achom/iráni kultura megismertetése céljából fotókiállítások, képzömuvészeti kiállítások, zenei, kulturális és nyelvi workshopok, ismeretterjesztö elöadások szervezése, lebonyolítása, s ezek támogatása hazánkban és külföldön (útiköltség, szállás, tiszteletdíj, technikai eszközök, egyéb járulékos költségek biztosítása) valamint a magyar nép kultúrájának megkedveltetése céljából hasonló rendezvények szervezése, támogatása külföldön és belföldön.
Az Egyesület célja elérése érdekében hang és képrögzítés formájában koncertjeirol, valamint stúdióban bemutatkozó anyagot készít és terjeszt, valamint kiadványok szerkesztésével, könyvkiadással, ajándéktárgyak készítésével támogatja a kulturális misszió céljait
.

Az Egyesület alapitótagjai

Dr. Varjas Tímea - Elnök
Varjas Ildikó Barbara - Titkár
Bogárdi Alíz - Elnökségi tag
Baksa Péter - Elnökségi tag

Andok Zita
Babarci Bulcsú
Bense Andor
Dr. Murányi Edit
Dr. Nowrasteh Ghodratollah
Páva Zoltán
Simara László
Tóth Gábor Álmos

A Golestan Kulturális Egyesület támogatói

Egyesületünket Te is támogathatod, ha belépsz tagjaink körébe, vagy egy tetszöleges összeggel segíted az Egyesületet céljai elérésében.

Budapest Banknál vezetett bankszámlámunk:
10102440-41304400-01004001
adószámunk: 18518203-1-02


Amennyiben minimum 1200 Ft-tal támogatod az Egyesület munkáját, egy "Baronday" dekorral díszített pólót adunk ajándékba, de ha támogatásod eléri a 2200 Ft-ot, meglepünk Téged a Golestan Együttes egyik albumával.

Az Egyesület dokumentumai

Alapitó Okirat
Tagfelvételi kérelem